biljaktens Online Videokurs till bilkörkort

 

Många av våra elever spenderar mellan 7 000 och 10 000 på sitt körkort istället för snittet som ligger på mellan 15 000 och 20 000.
Vi förklarar hur du blir en av dem som sparar tusenlappar i videon nedan:

 
 

 

 

Titta på videon för att få information om pris, hur du registrerar dig och vår pengarna tillbaka garanti. Registreringslänken dyker upp under videon efter att sidan har varit laddad i ca 13 minuter. Spolar du i videon kan du därför få vänta in länken :)

 

Vänta in nästa kursstart eller köpa kursen med en gång? Om du är med på vårt nyhetsbrev får du prova på materialet gratis och blir meddelad om vår nästa kursstart ihop med ett kursstarts-erbjudande. Du har även möjlighet att köpa kursen direkt här via hemsidan om du hellre vill det.
 

Frågor? maila oss på info@biljakten.nu

 
 

Därför är denna Videokursen för dig…

 • Du vill tidigt ha detaljerad information över vad du ska kunna för att klara uppkörningen
 • Materialet trafikskolan erbjuder lämnar frågor obesvarade som du sedan behöver ta på dyr lektionstid
 • Du planerar eller har börjat köra på trafikskola men är rädd att kostnaden ska rinna iväg till ett 5-siffrigt belopp
 • Du vill ha kontroll över din utbildning och skulle känna dig maktlös om körskolan bestämmer när du är redo
 • Du vill köra helt privat eller med bara några få lektioner, men vill fortfarande få de bästa tipsen
 • Det är dyrt att betala 900 kr per timma för tips om att köra bil
 • Det är svårt att få lektionstider när det passar dig och tillräckligt ofta
 • Du vill komma väl förberedd och lugn till uppkörningen (och slippa betala mellan 1650 – 2700 kr för ett andra eller tredje försök)

Känner du igen dig så är du inte ensam. Med Biljaktens Videoutbildning får du chansen att förbereda dig och kunna lära dig HUR du ska köra INNAN du sätter sig i bilen och på så sätt spara massor av tid och pengar. Mer om detta strax, först lite bakgrund…

Moment 22 – Varför fanns inte detta tidigare?

Många undrar varför Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) inte har tagit fram komplett material som går igenom alla moment i detalj. Som man hör på namnet så representerar Sveriges Trafikskolors Riksförbund trafikskolorna och vill därför såklart att du ska gå till körskolan och få dina tips där.

Kalla det moment 22 eller intressekonflikt men med största sannolikhet kommer STR aldrig ta fram något komplett material som gör att körkortselever kan förbereda på egen hand. Detta har gjort att elever innan biljakten bara har haft två ganska dåliga alternativ till körkortet. Biljakten presenterar den tredje vägen.

Dina tre vägar till körkortet

#1 Traditionella vägen som privatist
Privatister följer ofta vägen du ser nedan. Dom gör sitt bästa med hjälp av det material dom kan få tag på och körningen kan kännas bra, men man vet inte om man kör korrekt och får inte den feedbacken förens ihop med en eventuell missad uppkörning – och då kan det vara försent.

biljakten.nu road 1__transparent

#2 Traditionella vägen som körskoleelev
Trafikskoleelever kan ibland ha en smidigare väg men eftersom man betalar för tips per timma blir utbildningen flera gånger dyrare. En dubbellektion på 80 minuter kostar ca 1199 kr… det är 900 kr per timma, 15 kr per minut…

biljakten.nu road 2__transparent

#3 Nya vägen med biljaktens online videokurs
Vi tröttnade och bestämde oss för att utmana körskolorna och den traditionella vägen. Hur skulle det kännas om du istället hade alla steg framför dig – i detalj. Det är precis vad denna videokursen innebär.

Vägen nedan är den biljakten erbjuder. Utbildningsmaterial i videoformat utvecklat tillsammans med utbildad personal och efter intervjuer med körskoleägare, förarprövare och utbildningsledare. Du får allt material med en gång och lär dig HUR du ska köra på egen hand för att vara förberedd på att ta emot feedback då det är dags för privat övningskörning eller körlektioner.

biljakten.nu road 3_transparent Screen Shot 2017-01-23 at 13.14.25 Screen Shot 2017-01-23 at 13.45.57

 

Videoutbildning är här för att stanna

Biljaktens systersajt mc-jakten blev redan under sitt första år Sveriges enskilt största utbildare av mc-elever. Året efter blev vårt team inbjudna av Moped och motorcykelbranschens riksförbund för att stå i montern “vägen till körkort” under mc-mässan, tillsammans med Sveriges Trafikskors Riksförbund och Trafikverket. Biljaktens Videokurs lanserades året efter och vårt mål är att bli Sveriges största utbildare även av bil-elever.

Nils i biljaktens team blev även inbjuden att föreläsa för besökare och bransch-folk om hur Videoutbildning gör körkortsutbildningen snabbare, billigare och säkrare.

 

Vad kan du förvänta dig? Snabbare, billigare och säkrare körkort

Varför snabbare och billigare:

 • Du kommer till lektioner/privata körningar och vet vad du ska göra, det innebär färre körningar/körlektioner
 • Återkoppla och repetera det du gjort under din körning
 • Slipp mecket med att passa in lektionstider och åka till och från körskolan
 • Du kommer lugn till uppkörningen då du vet alla moment du kan komma att testas på

Varför säkrare:

 • Du vet vilka situationer som är farligast och har sett på film hur de bör hanteras
 • Du är förberedd på den övning du ska göra innan du sätter dig i bilen
 • Kursen fokuserar på hur DU blir en säker förare och hur du visar att du är det för att enkelt klara uppkörningen

Screen Shot 2017-01-23 at 12.58.40

Screen Shot 2017-01-23 at 13.16.03

Videokursen: Teori + Praktik = Allt du behöver

Kursen följer det officiella utbildnings-upplägget som används av de flesta trafikskolor. Över 50 filmer och timmar av material tar dig igenom körkortsutbildningen steg för steg, från det att du sätter dig i bilen för första gången till mer avancerade avsnitt som stadstrafik och landsvägskörning.

Teoridelen
Här hittar du instruktionsvideos som går igenom alla delar du ska kunna inför teoriprovet. Du har även körkortsteorin i textform, dvs du kan välja om du vill läsa eller se på film! Du kan även öva dina färdigeter med våra körkortsfrågor.

Praktikdelen
Praktikdelen handlar om två saker, att lära dig alla moment i körkortsutbildningen samt att klara uppkörningen.

1. Att lära dig alla moment i körkortsutbildningen – I kursen hittar du instruktioner om allt från att du sätter dig i bilen för första gången till våra avsnitt om körning i trafik. Kursen går igenom inledande manövrering, körning i stadstrafik, på landsväg och på motorväg. Inga luddiga tips, vi går igenom allt på detaljerad nivå. I kursportalen hittar du videos om hur du ska agera i samtliga situationer, t.ex. hur du ska agera i en vänstersväng som ni ser på inblicken i kursportalen nedan.

2. Att klara uppkörningen – I kursen hittar du detaljerade instruktionsfilmer på uppkörningens moment som går igenom hur du utför och bäst tränar inför dom. Allt på ett och samma ställe så att du inte behöver ha några frågetecken.

inblick i kurs

Inblick i kursportalen

 

Screen Shot 2017-01-23 at 13.09.37 Screen Shot 2017-01-23 at 13.19.01 Screen Shot 2017-01-23 at 13.19.56

Garanterat nöjd

Du funderar säkert på om den här kursen är för dig eller inte… för att underlätta så kan du prova kursen helt utan kostnad. Ingen körskola har pengarna tillbaka garanti, där är vi annorlunda. Prova kursen och känner du dig inte nöjd eller att kursen helt enkelt inte var för dig så får du alla pengarna tillbaka. Inga frågor eller strul! Maila oss inom 30 dagar och du får pengarna tillbaka in på ditt konto – inga undantag!

garanti

Detta får du när du köper videokursen:

 • Videokursen innehållande praktiska instruktioner från över 50 körkortslektioner, med tillhörande teori och körkortsfrågor
 • Bonus – Guiden “Om olyckan skulle vara framme”

Vänta in nästa kursstart eller köpa kursen med en gång?

För att kunna ge dig som kund vår bästa service har vi delat in året i kursstarter. Genom att signa upp på vårt nyhetsbrev så får du prova på materialet gratis och blir även meddelad inför nästa kursstart tillsammans med ett kursstarts-erbjudande.

Du har även möjlighet att köpa kursen direkt via hemsidan, med reservation att du kommer gå miste om kursstarts-erbjudandet.

Ditt pris för instruktionsvideos till alla moment: 2397 kr

Glöm inte att en dubbellektion på 80 minuter kostar ca 1200 kr… det är 900 kr per timma, 15 kr per minut… Spendera inte mer pengar på körkortet än du behöver – få tillgång till de bästa tipsen idag!

 


Länken ovan tar dig till en säker sida för betalningar. På sidan fyller du i dina kortuppgifter och när köpet är genomfört får du instruktioner som ger dig direkt åtkomst till kursen. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar, du når oss via info@biljakten.nu

användarvillkor | svar på vanliga frågor

 

Vad säger andra om mc- och biljakten?

Screen Shot 2017-01-23 at 13.08.33Screen Shot 2017-01-23 at 13.29.44Screen Shot 2017-01-23 at 13.41.39Screen Shot 2017-01-23 at 13.23.18Screen Shot 2017-01-23 at 13.48.53Screen Shot 2017-01-23 at 13.30.42 Screen Shot 2017-01-23 at 13.30.19 Screen Shot 2017-01-23 at 13.15.41 Screen Shot 2017-01-23 at 13.10.16