Användarvillkor

Garanti

Har vi hjälpt dig? Är du nöjd? Detta är helt upp till dig att avgöra och känner du för det kan du inom 30 dagar från köpet maila oss och få hela kursbeloppet tillbaka. Inga frågor, inget strul utan pengarna tillbaka in på ditt konto.

Återbetalning

Så fort vi får ett email om retur så skickar vi hela beloppet tillbaka till det paypal/bankkonto kopplat till kontokortet du har använt. Hur lång tid det tar innan pengarna är på ditt konto beror på din bank men mellan 0-4 dagar.

Giltighetstid

Från dagen du registrerar dig har du tillgång till biljaktens online videokurs i 12 månader. (Undantag när köp genomförs med en bonus som ger åtkomst på obegränsad tid)

Betalning

Alla kortbetalningar och återbetalningar administreras av PayPal och Stripe. Detta innebär att säkerheten vid betalningen hanteras av PayPal och Stripe. Biljakten.nu har inte tillgång till dina kort- och bankuppgifter.

Omedelbart efter din betalning guidas du vidare med information om hur du sedan skapar dig ett konto i vår kursportal eller loggar in för att börja använda tjänsten. Kontakta kundtjänst om du stöter på några problem så hjälper vi dig.

Användarskyldigheter

Som användare av våra tjänster (gratismaterial och betaltjänster) intygar du att du är införstådd om att ansvaret i trafiken alltid ligger på dig som förare. Biljakten.nu är ingen registrerad eller auktoriserad trafikskola och våra tips är tänkta att ses som riktlinjer. Ingen bild eller text kan beskriva hela verkligheten vilket gör att biljakten frisäger sig från ansvaret i hur materialet används eller konsekvenser det kan få.

Emailutskick

När du skriver in din email på vår hemsida så godkänner du att vi skickar dig tips till körkortet. Skulle du inte vilja ha fler email så finns det en avregistreringsknapp längst ner i varje email.

Personuppgifter

När du skriver in din email här på hemsidan eller registrerar ett konto hos oss sparar vi din e-postadress. Förutom e-postadress sparas följande uppgifter: När ditt konto skapades, när ditt konto går ut, när du senast loggade in (IP-adress och tid) samt hur du har betalat.

Av säkerhetsskäl görs ditt lösenord vid registreringen oläsbart, inte ens en serveradministratör med full behörighet kan se vad du har för lösenord.

Rättigheter

Allt material på biljakten.nu är upphovsrättsskyddat och all kopiering eller annan spridning av materialet är förbjuden utan skriftligt godkännande.

Ansvarig för biljakten.nu

Organisationsnummer: 556877-6800

Postadress

Övervångsplan 15 Nr 100233
261 44 Landskrona
Sverige

Kontakt
info@biljakten.nu

Alla priser på hemsidan är inkl. moms. Företaget innehar F-skattebevis.