snabbare billigare sakrare korkort
 

Därför är denna Teorikursen för dig…

 • Du vill tidigt ha detaljerad information över vad du ska kunna för att klara teoriprovet
 • Materialet trafikskolan erbjuder lämnar frågor obesvarade
 • Du vill ha kontroll över din utbildning genom att ha allt du ska kunna på ett och samma ställe
 • Det är onödigt dyrt att betala över 1000 kr för ett teoripaket på trafikskolan
 • Du vill komma väl förberedd och lugn till teoriprovet

Känner du igen dig så är du inte ensam. Med biljaktens Teorikurs får du istället chansen att förbereda dig inför teoriprovet på egen hand och på så sätt spara massor av tid och pengar. Mer om detta strax, först lite bakgrund…

Moment 22 – Varför fanns inte detta tidigare?

Många undrar varför Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) inte har tagit fram komplett material som går igenom alla moment i detalj. Som man hör på namnet så representerar Sveriges Trafikskolors Riksförbund trafikskolorna och vill därför såklart att du ska gå till körskolan och få dina tips där.

Kalla det moment 22 eller intressekonflikt men med största sannolikhet kommer STR aldrig ta fram något komplett material som gör att bil-elever kan förbereda på egen hand. Detta har gjort att bil-elever innan biljakten inte fått den hjälpen dom önskat.

Vi tröttnade och bestämde oss för att utmana körskolorna och erbjuda bil-elever en komplett lösning inför teoriprovet. Hur skulle det kännas om du hade allt du ska kunna framför dig – i detalj. Det är precis vad denna teorikursen innebär.

biljakten erbjuder utbildningsmaterial i videoformat utvecklat av utbildad personal och efter intervjuer med körskoleägare, förarprövare och utbildningsledare. Du får allt material med en gång.

 

Screen Shot 2017-01-23 at 13.14.25 Screen Shot 2017-01-23 at 13.45.57

 

Videoutbildning är här för att stanna

Biljaktens systersajt mc-jakten blev redan under sitt första år Sveriges enskilt största utbildare av mc-elever. Året efter blev vårt team inbjudna av Moped och motorcykelbranschens riksförbund för att stå i montern ”vägen till körkort” under mc-mässan, tillsammans med Sveriges Trafikskors Riksförbund och Trafikverket. Biljaktens Videokurs lanserades året efter och vårt mål är att bli Sveriges största utbildare även av bil-elever.

Nils i biljaktens team blev även inbjuden att föreläsa för besökare och bransch-folk om hur vi med vår Videoutbildning gör körkortsutbildningen snabbare, billigare och säkrare.

 

Vad kan du förvänta dig? En effektivare utbildning.

 • Du får tillgång till att du ska kunna på ett och samma ställa. Teorivideos som går igenom alla delar du ska kunna och dessutom körkortsfrågor att testa dina färdigheter med
 • Återkoppla och repetera hur många gånger du vill
 • Slipp mecket med att boka in teorilektioner och åka till och från körskolan
 • Du kommer lugn till teoriprovet då du vet allt du kan komma att testas på

 

Teorikursen: Allt du behöver inför Teoriprovet

Jakob Isebäck (utbildad körskollärare, trafikskolelärare, riskutbildare och utbildningsledare) tar dig igenom hela Teoriutbildningen som om du hade köpt ett teoripaket med lärarledda lektioner på trafikskolan.

På teoriprovet möter du de fem olika kategorierna av frågor du ser nedan och Teorikursen är uppbyggd med dessa kategorier i åtanke. Du får 12 stycken filmer som tar dig igenom hela teori-utbildningen steg för steg.

Fordonskännedom

 • Behörigheter
 • Vikter och last
 • Registreringsbevis

I dessa instruktionsfilmer får du svar på frågor som… Hur mycket får du lasta? Hur fort får du köra med släpvagn?

Miljö

 • Miljö

Vilken gas är farligast kolmonoxid eller koloxid? Vilket transportsätt är oftast mest miljövänligt, bil, mc eller tåg? Detta avsnitt handlar om miljö…

Trafiksäkerhet

 • Trafiksäkerhet del 1
 • Trafiksäkerhet del 2

Trafiksäkerhet i Sverige bygger på att alla i trafiken har ett defensivt körsätt. Det är allas delade ansvar att det inte sker några olyckor. Detta avsnitt handlar om trafiksäkerhet…

Trafikregler

 • Väjningsregler
 • Vägmärken
 • Vägens indelning
 • Trafiksignal

Trafikregler finns för att skapa en bra förutsättning för trafiksäkerhet. Vem har väjningsplikt när? Och vad ska du göra om trafikljuset inte fungerar?

Personliga förutsättningar

 • Människan del 1
 • Människan del 2

Personliga förutsättningar handlar om hur du som person och valen du tar kan påverka trafiksäkerheten. Hur farligt är det att köra när man är trött? Hur påverkas din reaktionsförmåga av ett glas vin?

Ovan instruktionsvideos går igenom alla delar du ska kunna inför teoriprovet. Du kan sedan även öva dina färdigeter med våra körkortsfrågor.

Viktigt gällande körkortsfrågor:

Ingen kan veta vilka frågor som kommer på just ditt prov hos trafikverket. Alla frågor hos trafikverket är hemlighetsstämplade. Detta innebär att inga frågor du kan köpa garanterat motsvarar de frågorna som kommer på teoriprovet. Det finns skojare i branschen som skriver att dom har dom “nya frågorna”, men om dom inte har hackat sig in i trafikverkets system så är detta en ren lögn 🙂

Ingen vet alltså exakt vilka frågor trafikverket har i sin frågebas men det vi vet är vilken information som ligger till grund för frågorna och den information hittar du i kursen.

Därför är det så att om man tränar främst på frågor kan det hända att man lär sig svaren på de frågorna man sett men inte helheten (och så dyker det upp andra frågor på provet).

För att du inte ska göra detta misstag fokuserar Teorikursen på att lära dig den bakomliggande informationen och sedan använda frågorna främst för att du ska bli bekant med själva formatet på körkortsfrågor och med att göra prov på tid.

När du har gått igenom alla teorifilmerna i kursen och känner att du har koll på innehållet, då är du redo för teoriprovet!

 

Screen Shot 2017-01-23 at 13.23.18 Screen Shot 2017-01-23 at 13.09.37 Screen Shot 2017-01-23 at 13.30.42

 

Garanterat nöjd

Du funderar säkert på om den här kursen är för dig eller inte… för att underlätta så kan du prova kursen helt utan kostnad. Ingen körskola har pengarna tillbaka garanti, där är vi annorlunda. Prova kursen och känner du dig inte nöjd eller att kursen helt enkelt inte var för dig så får du alla pengarna tillbaka. Inga frågor eller strul! Maila oss inom 30 dagar och du får pengarna tillbaka in på ditt konto – inga undantag!

garanti

Detta får du när du köper Teorikursen:

 • Teorikursen innehållande 12 st teorivideos som går igenom allt du behöver kunna inför teoriprovet med tillhörande körkortsfrågor

Ditt pris för Teorikursen: 499 kr

Glöm inte att ett teoripaket på trafikskolan ofta kostar över 1000 kronor och då får du inte materialet med dig hem på video för att kunna repetera. Spendera inte mer pengar på körkortet än du behöver – få tillgång till de bästa tipsen idag!

 


Länken ovan tar dig till en säker sida för betalningar. På sidan fyller du i dina kortuppgifter och när köpet är genomfört får du instruktioner som ger dig direkt åtkomst till kursen. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar, du når oss via info@biljakten.nu

användarvillkor | svar på vanliga frågor

 

Vad säger andra om mc- och biljakten?

Screen Shot 2017-01-23 at 13.08.33Screen Shot 2017-01-23 at 13.29.44Screen Shot 2017-01-23 at 13.48.53Screen Shot 2017-01-23 at 13.19.56Screen Shot 2017-01-23 at 13.41.39Screen Shot 2017-01-23 at 13.30.19Screen Shot 2017-01-23 at 13.19.01Screen Shot 2017-01-23 at 13.16.03Screen Shot 2017-01-23 at 13.15.41Screen Shot 2017-01-23 at 12.58.40