Kom igång

Hej,

Har du hamnat här har något gått snett (ledsen för strulet), men det ska vi fixa till!

När du betalar för videokursen ska du automatiskt få ett email med instruktioner (till emailadressen du angav vid betalning eller den kopplat till ditt paypalkonto). Skulle du inte ha fått det, dubbekolla skräpposten och följ sedan instruktionerna som passar ditt fall nedan:

Jag har fått ett email men får det inte att fungera:

Jag kommer in i kursportalen via mitt inlogg men ser inte videokursen:

1. Gå till http://kurser.biljakten.nu i en ny flik/fönster och logga ut från ifrån ditt befintliga konto (om du redan har ett på kurser.biljakten.nu och är inloggad)

2. Gå sedan till din emailinkorg och klicka på länken i instruktionsmailet och logga in på nytt (nu ska du automatiskt få tillgång till videokursen under “mina kurser”)

3. Har du gjort ovan men får det inte att fungera? Kontakta oss via formuläret nedan om du inte redan gjort det så fixar vi detta manuellt åt dig!

Jag har glömt mitt lösenord:

Har du glömt ditt lösenord kan du skaffa ett nytt via denna länken http://kurser.biljakten.nu/forgot-password/

Jag har glömt mitt användarnamn:

Ditt användarnamn har du valt själv när du för första gången registrerade dig i våran kursportal. Det behöver alltså inte vara din emailadress.

Om du har glömt ditt gamla användarnamn till de gratis körkortsfrågorna så rekommenderar vi att du skapar ett nytt konto med en annan emailadress till videokursen. Om du inte har möjlighet till detta så kontakta oss via formuläret nedan så fixar vi ett nytt konto eller åtkomst till ditt gamla konto åt dig.

Om du redan har haft åtkomst till videokursen men glömt ditt användarnamn så hör av dig till oss via formuläret nedan så hittar vi det åt dig!

Om annat än ovan:

Hör av dig till oss via formuläret nedan så ser vi till att du kommer igång!

Jag har inte fått något email (inte ens i skräpposten):

Kontakta oss via formuläret nedan (om du inte redan gjort det) så löser vi detta så fort vi kan!


 

Maila oss på info(snabela)biljakten.nu eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!

[ninja_forms id=7]